1. Запишете час

Изберете "Телемедицина" от формата за записване на часове. След това изберете ден и час за провеждане на консултацията и попълнете данните на пациента.

2. Плащане

Можете да заплатите цената на онлайн консултацията с всяка кредитна или дебитна карта, която позволява пазаруване в интернет.

3. Имейл за потвърждение

След като заплатите Вашата консултация ще получите имейл за потвърждение на посочения от вас имейл адрес. В него ще намерите персонален линк към виртуалната стая за онлайн консултации, който ще можете да използвате в избраните от Вас дата и час за провеждане на консултация.

4. Изтеглете приложението Zoom

Приложението Zoom трябва да бъде инсталирано на вашето устройство, като за него не ви е необходима регистрация. Можете да използвате директно линка, който сте получили в имейла за потвърждение на вашия час.

Често задавани въпроси

 

Изберете удобен за вас ден и час и попълнете формата за записване на часове.

Цената на консултацията е 30 лева.

Можете да заплатите за консултацията с дебитна или кредитна карта.

Свържете се с нас и ни обяснете ситуацията. Нашият екип ще се погрижи са промяната.

За да се осъществи онлайн консултацията е необходимо да имате добра интернет връзка. Ако ползвате настолен компютър или лаптоп се уверете, че разполагате с работещ микрофон (и камера, ако сте избрали да се запишете за видео консултация).

Онлайн консултациите се осъществяват, чрез приложението Zoom. Необходимо е то да бъде инсталирано на вашето устройство. След като запишете вашия час ще получите имейл с персонален линк, който ще можете да използвате в деня на консултацията.

Не, необходимо е единствено да инсталирате приложението. Можете директно да използвате линка, който сте получили в имейла за потвърждение на вашия час.

Load More

Микрохирургия, лазерна корекция...+359 2 983 20 28