Очна клиника Ден е създадена през 1991 г. Вече 27 години висококвалифицираните специалисти, начело с доц. д-р Андрей Андреев, създател и управител на клиниката, лекуват зрението на пациенти от цялата страна.

Очна клиника Ден е един от пионерите в лазерната корекция в България. В клиниката се извършват диагностика на зрението при възрастни и деца, лазерно коригиране на късогледство, далекогледство и астигматизъм, операции на катаракта, глаукома, страбисъм, на преден и заден очен сегмент.

Очна клиника Ден е единствения център, в който се извършват всички методи на ламеларна и перфоративна трансплантация на роговица. Тук се отдава и специално внимание на лечение на кератоконус, глаукома, дегенерация на макулата, както и много други високотехнологични операции с локална и обща анестезии.

Очна клиника Ден е регулярен участник в годишните Европейски и световни офталомологични конгреси, както и на Българското дружество по офталмология с представяне на последните новости в лечението на зрението. Доц. Андрей Андреев е носител на отличие за въвеждане и разработване на нов метод за трансплантация на роговицата на Български лекарски съюз през 2014 г.

Екипът на очна клиника Ден се състои от квалифицирани и отдадени специалисти с дългогодишен опит в различни области на офталмологията, които чрез висок професионализъм, грижа и отговорност, подобряват зрението на пациентите.

Очна клиника Ден разполага с две сгради, разположени в центъра на София. Оборудвана е с последно поколение апаратура за високотехнологична диагностична, хирургична и лечебна дейност.

Микрохирургия, лазерна корекция...+359 2 983 20 28