fbpx

 

Очна клиника Ден е създадена през 1991 г. Вече 27 години висококвалифицираните специалисти, начело с доц. д-р Андрей Андреев, създател и управителн на клиниката, лекуват зрението на пациенти от цялата страна.

Очна клиника Ден е един от пионерите в лазерната корекция в България. В клиниката се извършват диагностика на зрението при възрастни и деца, лазерно коригиране на късогледство, далекогледство и астигматизъм, операции на катаракта, глаукома, страбисъм, на преден и заден очен сегмент.

Очна клиника Ден е единствения център, в който се извършват всички медоти на ламеларна и перфоративна трансплантация на роговица. Тук се отдава и специално внимание на лечение на кератоконус, глаукома, дегенерация намакулата, както и много други високотехнологични операции с локална и обща анестезии.

Очна клиника Ден е регулярен участник в годишните Европейски и световни офталомологични конгреси, както и на Българското дружество по офталмология с представяне на последните новости в лечението на зрението. Доц. Андрей Андреев е носител на отличие за въвеждане и разработване на нов метод за трансплантация на роговицата на Български лекарски съюз през 2014 г.

Екипът на очна клиника Ден се състои от квалифицирани и отдадени специалисти с дългогодишен опит в различни области на офталмологията, които чрез висок професионализъм, грижа и отговорност, подобряват зрението на пациентите.

Очна клиника Ден разполага с две сгради, разположени в центъра на София. Оборудвана е с последно поколение апаратура за високотехнологична диагностична, хирургична и лечебна дейност.

Микрохирургия, лазерна корекция...+359 2 983 20 28

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.